Verwen je haar, huid en nagels

Supplementen voor het haar en nagels

Op zoek naar vitamines of natuurlijke beautyproducten die jou doen stralen? Of wil je meer weten over supplementen voor het haar en nagels? Bij Nutri-Bel kunnen wij jou verder helpen. Kies voor 100% natuurlijk en 100% kwaliteit.

1. Natuurlijke haarverzorging

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen de natuur het beste kan bieden om onze huid te verzorgen. De natuur is onze enige inspiratie en bron voor onze huidverzorging.

Onze producten voor de verzorging van het haar zijn allemaal 100% natuurlijk. Dit wil zeggen parabenenvrij, sulfatenvrij en dus niet schadelijk voor het haar of hoofdhuid. Door een goede haarverzorging en natuurlijke haarverzorgingsproducten zal het haar er gezond en glanzend uitzien.

Supplementen voor het haar en nagels

Silisium+

Is het meest effectieve product en dit ingrediënt (silicium) zal je altijd terugvinden in elk haarmiddel die een positieve werking op het haar belooft. Silicium is namelijk essentieel voor de aanmaak van keratine en collageen, dus hoe hoger de siliciumconcentratie, hoe minder snel het haar uitvalt én hoe meer glans het heeft. Pluspunt: Silisium is ook in het algemeen heel goed voor de verzorging van je huid en nagels.

Nutri-MSM1000

Dit voedingssupplement bevat MSM (zwavel) en dat helpt het haar dikker maken en geeft het meer glans. Het verhoogt ook de groeisnelheid van het haar. Ook dit product is goed voor je huid en nagels.

Een mooi huid begint bij goede voeding
” Your body is a temple. Keep it clean! “

2. Natuurlijke huidverzorging

Wat je eet heeft een grote invloed op je huid. Dat weten we allemaal. Zo kun je met de juiste voeding en voedingssupplementen de aanmaak van collageen in je huid stimuleren, en dus de klok wat je uiterlijk betreft een beetje terugdraaien! Meer weten? Lees dan zeker verder.

Kies voor 100% natuurlijke producten voor de huid. Agressieve en chemische reinigingsproducten kunnen je huid ontzettend uitdrogen. Gebruik dus liever natuurlijke producten en oliën om je lichaam te verzorgen. Onze huid wordt gevoed met de bouwstoffen die we halen uit onze voeding. Gezonde voeding bevat vitaminen, mineralen, antioxidanten en veel, heel veel water!

Supplementen voor de huid

Collageen

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid en staat gekend voor het behoud van de gezonde functie van gewrichten. Daarnaast helpt collageen de huid zijn stevigheid en elasticiteit te behouden. Onze capsules bevatten kwaliteitsvolle Collagen Type I en dit 440mg per capsule. 

We hebben ook een supplement die gehydrolyseerd marine collageen bevat samen met vitamine C, matcha en hyaluronzuur. Al deze ingrediënten zijn goed voor de huid.

Hyaluronixx

Zowel hyaluronzuur en collageen zijn cruciaal voor het behoud van de structuur in de huidlagen. Draag zorg voor je huid en vermijd rimpels of een slappe huid door je lichaam te ondersteunen. Hyaluronixx bevat 100mg hyaluronzuur per capsule. De voornaamste functie van dit supplement is voor kraakbeenondersteuning, maar door jarenlange ervaring en betrouwbare feedback van klanten weten wij dat dit product ook wonderen doet voor de huid.

Zinkimmun

Zink is een essentieel mineraal met beschermende, antioxidante eigenschappen en draagt bij tot het behoud van een schone huid, haren en nagels.

Kortom supplementen voor het haar en nagels kan je zeker bij Nutri-Bel vinden. Ook voor natuurlijk cosmetica kan je ook bij ons terecht. Vraag gerust raad of advies bij Jan of Julie, die jou graag verder helpen.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
469 beoordelingen
× Gratis advies nodig?