Ons verhaal

Nutri-Bel is een klein, persoonlijk familiebedrijf en daar zijn we trots op! Maar wat is het verhaal achter het ontstaan van Nutri-Bel?

Na jarenlang ervaring als commercieel afgevaardigde voor farmaceutische bedrijven kreeg Jan in de jaren ’90 een grote interesse voor natuurlijke producten.

Zo was hij meer dan 10 jaar nutritional advisor bij Biodynamics, de toen grootste firma in voedingssupplementen in België. Uiteindelijk nam hij in 2005 de beslissing om zelf iets op te richten en zo werd Nutri-Bel geboren.

Ondernemer en vader

De geboorte van Nutri-Bel kwam er na de geboorte van zijn drie kinderen Thibault, Julie en Mathieu.

Zijn passie voor nutritionele, preventieve geneeskunde en hoe je daarmee mensen kan helpen, heeft hij doorgegeven aan zijn dochter Julie. Op 25-jarige leeftijd is zij na een fameuze carrièreswitch in de firma gestart.

Vader en dochter in hetzelfde bedrijf

Vandaag de dag is Julie bedrijfsleider en zorgt zij voor een frisse wind in het bedrijf. Al meer dan 18 jaar is Nutri-Bel een gevestigde en gekende waarde bij gezondheidsprofessionals en particulieren.

Wij hopen om er nog minstens 18 jaar bij te doen en zo iedereen te blijven helpen om hun levenskwaliteit te optimaliseren.

Gezondheid is het grootste geschenk, tevredenheid de grootste rijkdom, trouw de beste relatie” (Boeddha).

Klanttevredenheid

Op ons kan je altijd rekenen voor gratis advies m.b.t. de juiste keuze van supplementen of  verzorging. 

Als je de producten op onze webshop raadpleegt, zijn er heel wat beoordelingen te lezen over de ervaring van klanten met onze supplementen of verzorgingsproducten. Klanttevredenheid en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal. 

Vragen voor ons?

Wij nemen graag de tijd voor jou, dus bel of mail ons gerust met jouw vragen.

Contacteer ons