Over ons

Nutri-Bel: kwaliteitsvolle voedingssupplementen en 100% natuurlijke verzorging

Verkoop van voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten

Nutri-Bel is gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatieve voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam. Verder bieden wij ook natuurlijke verzorgingsproducten aan voor het gelaat, het lichaam en het haar. Nutri-Bel is een detailhandel van afgewerkte producten onder private label.

 

Iedereen droomt van het bereiken van een hoge leeftijd en dit in zowel een goede fysieke als een goede mentale gezondheid. Een gezonde levensstijl? Dat is voor ons onder andere recreatieve sportbeoefening, dagelijkse ontspanning en zo gevarieerd en gezond mogelijk eten. Het innemen van voedingssupplementen  kan de gezondheid bevorderen.

 

Alle producten worden gratis verzonden in België vanaf 50,00 €, maar wij verzenden ook naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje (bv. klanten die daar een buitenverblijf hebben of op reis zijn) … Nutri-Bel streeft ernaar zijn klant een goede en snelle service te bieden. Nutri-Bel® is een geregistreerd woordmerk.

 

U kunt onze producten via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp of simpelweg via de webshop bestellen. Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Kom gerust langs in ons kantoor te Baarle of bel/ mail ons.

IN HET KORT

Actief sinds 2005.

Verkoop van voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.

GRATIS levering in België vanaf € 50. Verzending naar onze buurlanden is ook mogelijk.

Service is key daarom kan u altijd tot 14 dagen nadien betalen via overschrijving.

Voor 16u00 besteld = levering de volgende werkdag.

ONZE VISIE

Voedings- en vitaminesupplementen zijn een waardevolle aanvulling en kunnen een nuttige bijdrage leveren voor een gezond lichaam dat optimaal functioneert.

Bij Nutri-Bel ® zijn we er dan ook van overtuigd dat de meest sublieme vorm van geneeskunde preventie is.

Kies daarnaast ook voor natuurlijke cosmetica zonder agressieve middelen of toxische stoffen. Wij hebben 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor het lichaam, het gezicht en het haar.

ONZE MISSIE

Onze missie: meer mensen aansporen om op een gezondere manier te leven en omgaan met hun lichaam.

Uw levensstijl, uw voeding en omgeving spelen daarin een belangrijke rol.

Voor de verkoop van voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten moet je dus bij ons zijn 😉 Mensen die voedingssupplementen toevoegen aan hun dagelijkse gezonde routine, zullen ondervinden hoe belangrijk dit kan zijn ter preventie. ” Gezondheid is het grootste geschenk, tevredenheid de grootste rijkdom, trouw de beste relatie” (Boeddha).