Over ons

Afhaalpunt Nutri-Bel

Nutri-Bel ® is gespecialiseerd in de verkoop van kwaliteitsvolle voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam. Verder bieden wij ook natuurlijke verzorgingsproducten aan voor het gelaat, het lichaam en het haar. Beautiful inside & out, dat is hetgeen dat wij u beloven.

 

Iedereen droomt van het bereiken van een hoge leeftijd en dit in zowel een goede fysieke als een goede mentale gezondheid. Preventieve maatregelen zoals recreatieve sportbeoefening, dagelijkse ontspanning en zo gevarieerd en gezond mogelijk eten dragen daartoe bij. Het innemen van onze voedingssupplementen daarbovenop zorgt voor een extra gezonde boost, daar kan u van overtuigd zijn.

 

Alle producten worden gratis verzonden in België vanaf 25,00 €, maar wij verzenden ook naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje … Nutri-Bel streeft ernaar zijn klant een goede en snelle service te bieden. Nutri-Bel ® is een geregistreerd merk.

 

U kunt onze producten via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp of simpelweg via de webshop bestellen. Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Kom gerust langs in ons kantoor te Baarle of bel/ mail ons.

IN HET KORT

Actief sinds 2005

Verkoop van voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten

GRATIS levering in België vanaf € 25. Verzending naar onze buurlanden is ook mogelijk

Service is key daarom kan u altijd tot 30 dagen nadien betalen via overschrijving

Voor 16u00 besteld = levering de volgende werkdag.

ONZE VISIE

Voedings- en vitaminesupplementen zijn een waardevolle aanvulling en kunnen een nuttige bijdrage leveren voor een gezond lichaam dat optimaal functioneert.

Bij Nutri-Bel ® zijn we er dan ook van overtuigd dat de meest sublieme vorm van geneeskunde preventie is.

Kies daarnaast ook voor natuurlijke cosmetica zonder agressieve middelen of toxische stoffen. Wij hebben 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor het lichaam, het gezicht en het haar.

ONZE MISSIE

Onze missie: meer mensen aansporen om op een gezondere manier te leven en omgaan met hun lichaam.

Uw levensstijl, uw voeding en omgeving spelen daarin een belangrijke rol.

Mensen die bepaalde voedingssupplementen toevoegen aan hun dagelijkse gezonde routine, zullen ondervinden hoe belangrijk dit kan zijn ter preventie van ziekte. Iedereen gezond, daar streven wij naar.