Hallo, ik ben Julie. Ik help jou naar een betere gezondheid via nutritionele ondersteuning.

Julie Van Eeckhout nutri-bel bedrijfsleider

Julie Van Eeckhout

Volg jij ons al op social media? Daar krijg je extra tips en een blik achter de schermen.

Een goede levenskwaliteit gaat samen met een zo goed mogelijke fysieke & mentale gezondheid, en daarbij help ik jou graag. Want ouder worden kan ook zonder lichamelijke klachten.

Kwaliteitsvolle, veilige en 100% natuurlijke producten mét persoonlijk advies, dat is waar Nutri-Bel voor staat. Ik ben Julie, bedrijfsleider van Nutri-Bel. Ik sta jou graag telefonisch, per mail of face-to-face uitgebreid te woord met vrijblijvend advies op maat of allerlei tips waarmee je jouw lichaam kan ondersteunen.

Boeken, podcasts, webinars,… die te maken hebben met gezondheid zijn voor mij goud waard. Hoe meer ik hierover leer of lees, hoe meer ik ervan overtuigd ben dat preventie de juiste weg is naar gezond ouder worden.

“Wij kunnen dankzij onze supplementen iemand zijn/ haar leven op een positieve manier veranderen. Dat geeft mij ongelofelijk veel voldoening.”

Ons verhaal: van opstart tot 2023

Nutri-Bel is een klein, persoonlijk familiebedrijf en daar zijn we trots op! Maar wat is het verhaal achter het ontstaan van Nutri-Bel?

Na jarenlang ervaring als commercieel afgevaardigde voor farmaceutische bedrijven kreeg mijn papa Jan in de jaren ’90 interesse in de holistische benadering van gezondheid.

Zo was hij meer dan 10 jaar nutritional advisor bij Biodynamics, destijds de grootste firma in voedingssupplementen in België. Uiteindelijk nam hij in 2005 de beslissing om zelf een zaak op te richten en zo werd Nutri-Bel geboren.

Een ondernemer als papa

De ‘geboorte’ van zijn eigen firma, Nutri-Bel, kwam er na de geboorte van zijn drie kinderen Thibault, ikzelf en Mathieu.

Jan heeft zijn passie voor nutritionele, preventieve geneeskunde en hoe je daarmee mensen kan helpen, doorgegeven aan mij.
Op 25-jarige leeftijd ben ik, na een carrièreswitch, in de firma gestart. Zoals bij elke nieuwe job was er in het begin heel wat te leren en dit bleek gelukkig het begin van een liefde voor dit vak.

Vader en dochter in hetzelfde bedrijf

Vandaag ben ik het gezicht achter Nutri-Bel en zorg ik voor een frisse, moderne wind in het bedrijf. Al meer dan 18 jaar is Nutri-Bel een gevestigde en gekende waarde bij zowel gezondheids-professionals als particuliere klanten.

Ik hoop om er nog minstens 18 jaar bij te doen en zoveel mogelijk mensen te helpen om hun levenskwaliteit te optimaliseren.

Gezondheid is het grootste geschenk, tevredenheid de grootste rijkdom, trouw de beste relatie. (Boeddha)

Ik streef naar 100% klanttevredenheid

Je altijd rekenen op gratis, vrijblijvend advies m.b.t. de juiste keuze van supplementen of natuurlijke verzorging ongeacht of je al klant bent bij ons of niet.

Als je de producten op de webshop raadpleegt, zijn er heel wat beoordelingen te lezen over de ervaring van onze klanten. Ik streef naar 100% klanttevredenheid én ik ben trots dat wij al zoveel mensen hebben kunnen helpen.

Waarom zou je kiezen voor Nutri-Bel?

✔ Je krijgt graag persoonlijk advies zodat jouw lichamelijke/ mentale klacht snel kan worden aangepakt. Ik neem hier ook ruim de tijd voor.

✔ Je steunt graag een lokaal, Belgisch familiebedrijf.

✔ Onze vitamine-verpakkingen passen gemakkelijk door jouw brievenbus.

✔ Jouw bestelling wordt GRATIS verzonden vanaf € 50 in België.

✔ Je betaalt voor kwaliteit en geniet altijd van stapelkortingen.

✔ De levering van jouw bestelling is de volgende werkdag via Bpost.

✔ Jouw bestelling afhalen is ook mogelijk, dit in ons kantoor te Drongen (enkel op afspraak). .

✔ Bestellen kan op allerlei manieren; sms, telefoon, mail, social media, …

Vragen voor ons?

Ik neem graag de tijd voor jou, dus bel of mail me gerust met jouw vragen.

Contacteer ons