Over ons

Nutri-Bel is gespecialiseerd in de verkoop van kwaliteitsvolle voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam. Onze producten worden aangeboden in België, maar wij verzenden ook naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje … Nutri-Bel streeft ernaar zijn klant een goede en vooral snelle service te bieden. U kan onze voedingssupplementen via e-mail, telefoon of via de webshop van onze website bestellen.

De ultieme droom van iedereen is het bereiken van een hoge leeftijd en dit zowel in een goede fysieke als een goede mentale gezondheid. Preventieve maatregelen zoals recreatieve sportbeoefening, dagelijkse ontspanning en zo gevarieerd en gezond mogelijk eten dragen daartoe bij. Het innemen van onze voedingssupplementen daarbovenop zorgt voor een extra gezonde boost, daar kan u van overtuigd zijn.

In het kort

Sinds 2005 is Nutri-Bel een bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van kwaliteitsvolle voedingssupplementen voor iedereen. We zijn een dynamisch, jong bedrijf met een uitgebreid productassortiment.

Missie

Onze missie is meer mensen aan te sporen om op een gezondere manier te leven en om te gaan met hun lichaam. Uw levensstijl, uw voeding en omgeving spelen daarin een belangrijke rol. Mensen die welbepaalde voedingssupplementen toevoegen aan hun dagelijkse gezonde routine, zullen ondervinden hoe belangrijk dit kan zijn ter preventie van ziekte. Iedereen gezond, daar streven wij naar.

Visie

Nutri-Bel wil naar dokters en paramedici toe een belangrijke rol spelen op het vlak van evenwichtige en juiste voeding, dit met behulp van kwaliteitsvolle voedingssupplementen waarbij klantgerichte service centraal staat. Voedings- en vitaminesupplementen zijn een waardevolle aanvulling en kunnen een nuttige bijdrage leveren voor een gezond lichaam dat optimaal functioneert. Bij Nutri-Bel zijn we er dan ook van overtuigd dat de meest sublieme vorm van geneeskunde preventie is.