Natuurlijke prostaat ondersteuning

Prostaatklachten bij mannen een informerend blogbericht

Bij veel mannen boven de 45 jaar neemt de prostaat in grootte toe. De prostaat is een klier die vlak onder de blaas om de urinebuis zit. Vandaar dat er plasklachten kunnen ontstaan zoals moeilijk kunnen plassen, een zwakkere straal, frequenter plassen, nadruppelen en ‘s nachts vaker plassen. Klinkt dit u bekend in de oren? Lees dan zeker verder.

Heeft u prostaatklachten? Doe de test!

  1. Heeft u vaak het gevoel dat uw blaas nog niet leeg is nadat u heeft geplast?
  2. Regelmatig ’s nachts opstaan om te gaan plassen?
  3. Last van een zwakke urinestraal?
  4. Moet u soms binnen de twee uur nadat u geplast heeft weer plassen?
  5. Al meegemaakt tijdens het plassen dat de straal enkele keren stopt en het dan opnieuw begint?
  6. Moeite om het plassen uit te stellen?

Indien u antwoord op bovenstaande vragen ‘JA’ is, dan heeft u wellicht prostaatklachten en heeft dit een grote invloed op uw levenskwaliteit. Blijf hier niet mee rondlopen!

Diagnose prostaatklachten

Een correcte diagnose is zeer belangrijk omdat alleen aan de hand daarvan bepaald kan worden welke behandeling het meeste kans op succes heeft. Ga langs bij uw gezondheidsconsulent of een specialist (uroloog) en leg uit wat precies het probleem is. U kan ons ook altijd contacteren met uw vragen en dan geven wij u graag persoonlijk advies.

Een groot deel van de mannen lopen lang door met deze klachten, terwijl er vaak wel iets aan te doen is. In zeer veel gevallen kunnen de klachten verholpen worden of kunnen we erger voorkomen. Met onze voedingssupplementen kunnen wij uw prostaat op een natuurlijke manier ondersteuning bieden.

Meer weten over de preventie en behandeling van goedaardige prostaatvergroting en prostatitis? Lees dan het uitgebreide blogartikeltje.

Prostaat natuurlijk ondersteunen met supplementen?

PROSMAKS

Prosmaks is een voedingssupplement met een specifieke samenstelling ter bevordering van de prostaatfunctie. Het bevat natuurlijke stoffen waarvan werd aangetoond dat ze het prostaatweefsel beschermen tegen de nadelige werking van vrije radicalen.

ZINKIMMUN

Zink heeft een anti-oxidatieve functie en heeft een positieve invloed op de opruiming van vrije radicalen. Onderzoek toont het belang van zink aan bij de ontwikkeling van voortplantingsorganen en bij de optimalisering van de prostaatfunctie.

SELEENIUM+

Selenium speelt een rol bij optimalisering van het hormonale systeem en is een belangrijke factor voor de schildklierfunctie. Onderzoek toont de rol van seleen bij fertiliteit en prostaatfunctie.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
479 beoordelingen
× Gratis advies nodig?