Een stralende huid heel de zomer lang!

Hydratatie is belangrijk voor de huid

De zon heeft, naast de gekende nadelen, ook enkele voordelen voor je lichaam en huid. Zelfs mensen die psoriasis hebben, ondervinden een positieve invloed van de zon en van het droge weer. Je lichaam neemt extra vitamine D op en dat bruine tintje nemen we er graag bij… Je voelt je vaak beter én je voelt je mooier door het kleurtje. Het is belangrijk je huid tijdens de warme zomermaanden te verwennen met natuurlijke verzorging. 

Het effect van de zon op je huid?

Door de zon zweet je meer en dat is goed nieuws voor je nieren. De afvalstoffen verlaten je lichaam via je huid, waardoor je nieren het rustiger hebben. De zon verhoogt daarnaast jouw serotonine-niveau, waardoor je minder zin hebt in eten. Dat is dan weer positief om die winterkilo’s kwijt te spelen gedurende de zomer. De zon is vooral goed voor de huid omdat het alle bacteriën op je huid doet afsterven. Heb je last van puistjes of eczema? Dan kan de zon een positief effect hebben om opnieuw een zuivere huid te krijgen.

Dagelijkse verzorging van de huid is nodig, want onze huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf ( de zon, de vervuiling in de lucht, enz.). Je huid is als een schild tegen vijanden! 😉 Om jouw huid goed te verzorgen, moet je onthouden dat hydratatie heel belangrijk is. Ken jij nog andere tips voor een stralende huid? Deel ze zeker met ons en reageer onderaan dit blogberichtje. Ongeacht welk huidtype je hebt. De huidolie en bodymelk zijn mijn persoonlijke favorieten! 

Onze aanraders voor een stralende huid;

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
468 beoordelingen
× Gratis advies nodig?