Handige tips voor een perfecte verzorging

Natuurlijke gezicht serum nutri-bel

Hoe pas ik een goede gelaatsverzorging toe?

Het is belangrijk om onze huid dagelijks te reinigen en verzorgen, willen we ze stralend en gezond houden.

Stap 1: Het dagelijks reinigen van de huid

Ontschmink en reinig je ogen en huid dagelijks zowel ’s ochtends als ’s avonds met de reinigingsmelk. Hierbij neem je de onreinheden van buitenaf weg en verwijder je alle make-up en talg- en zweetrestjes. Je huid is nu oppervlakkig gereinigd. Gebruik daarna de reinigingslotion. Breng deze aan op een licht vochtig wattenschijfje en dep over de huid en decolleté. Dep vervolgens zachtjes droog met een tissue.

Stap 2: Het dieper reinigen van de huid

Hiervoor gebruik je 1x/week het scrub- & kleimasker. Voor het dieper reinigen van de huid breng je de scrub aan op een vochtige huid en masseer je lichtjes in. Spoel grondig af met lauw water tot alle korrels verwijderd zijn.

Breng daarna opnieuw de reinigingslotion aan.

Tip: pas deze stap toe onder de douche. Door het warme water gaan de  poriën van de huid open waardoor het product dieper kan inwerken. Nadien kan je gewoon de huid afspoelen. Makkelijk en snel.

Stap 3: Het aanbrengen van een masker

Wanneer je een normaal tot vettere huid hebt, gebruik je het best af en toe het kleimasker. Je brengt een voldoende laag aan en laat het 25 minuten opdrogen. Daarna moet je de huid vochtig maken en het masker licht inmasseren en afspoelen met lauw water. Breng opnieuw de reinigingslotion aan.

Wanneer je eerder een droge, schrale, gevoelige of vochtarme huid hebt of je een rijpere huid hebt, gebruik je best wekelijks het facelifting masker. Je brengt het masker royaal op de huid aan en laat het 20 minuten inwerken. Overtollig product verwijder je met een tissue of wattenschijfje. Breng opnieuw de reinigingslotion aan.

Stap 4: Aanbrengen van een beschermingslaag

Je start met het aanbrengen van de oogcrème rond de oogleden. De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger waardoor deze nood heeft aan een zachte en milde crème. Voor de normale huid brengt je ’s ochtends de dagcrème en ’s avonds de nachtcrème aan (afhankelijk van wanneer je de gelaatsverzorging uitvoert).

Tip: wij gebruiken na elke stap altijd reinigingslotion. Onze lotion is speciaal ontwikkeld om de PH-waarde van de huid te herstellen, te verfrissen, laatste restjes van het product weg te nemen, enzovoort.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
469 beoordelingen
× Gratis advies nodig?