Uiterlijke schoonheid begint bij innerlijke verzorging

Laat je huid stralen

Een stralende huid, sterke nagels, gezonde haren en glinsterende ogen… dat willen we allemaal. Het geheim? Wel, of je het nu gelooft of niet… echte schoonheid begint en zit vanbinnen! Je huid onthult meer over je levensstijl dan je denkt: te weinig slaap, stress, ongezond eten, enzovoort. Het zal allemaal een negatief effect hebben op jouw huid. 

Laat je huid stralen

Er ontstaat een oxidatieve afbraak van de huid wanneer schadelijke stoffen aanvallen en schade veroorzaken aan de celmembranen en cel bestanddelen. Hierdoor worden de cel eigenschappen veranderd. Bepaalde voedingsstoffen zoals selenium, zink, vitamine C en E dragen bij tot de bescherming tegen oxidatieve afbraak.

Voel je je ontspannen en goed in je vel, dan zal je huid dat ook zo uitstralen. Als je dagelijks een vochtinbrengende crème op je huid aanbrengt, beïnvloedt die alleen de buitenste huidlaag ( de opperhuid ) . Als je op de onderliggende lagen wilt inwerken, die verantwoordelijk zijn voor de veerkracht en elasticiteit van je huid, moet je dat van binnenuit doen.

De wetenschap heeft onderzocht waarom onze huid veroudert en hoe wij onszelf kunnen beschermen tegen zichtbare veranderingen die aan de oppervlakte verschijnen. Het resultaat is een unieke combinatie van revitaliserende voedingsstoffen die helpen om de huid van binnenuit te voeden. Deze voedingsstoffen voorzien het lichaam van essentiële ingrediënten die uiterst belangrijk zijn om haren, huid, nagels en de vorming van collageen te verbeteren.

Supplementen die goed zijn voor de huid

Voedingssupplementen kunnen het niveau van de voedingsstoffen die van belang zijn voor de verzorging van de huid omhoog tillen en de huid dus van binnenuit laten stralen. Onderstaande uitleg is breder dan de gezondheidsclaims die vermeld staan bij ons producten zelf. Deze ‘benefits’ zijn gebaseerd op informatie uit orthomoleculaire literatuur en studies. Onze aanraders;

  1. Bètacaroteen (= Betacarotte )

Bètacaroteen wordt in het lichaam omgezet in vitamine A. Deze antioxidant is goed ter ondersteuning van het gezichtsvermogen ( de ogen), huid, gebit en skelet.

  1. Bernagie-olie ( = Bernagiol

Bernagie-olie of komkommerkruid bevat hoge concentraties van omega-6-vetzuren (linolzuur). Linolzuur wordt omgezet in GLA ( gammalinoleenzuur ). Bernagie olie is goed voor de huid. GLA draagt ​​bij tot het behoud van een normale structuur en elasticiteit van de huid.

  1. Silicium ( = Silisium+)

Silicium is essentieel voor een optimale vorming van kraakbeen, bindweefsel, huid en haar.  Bijvoorbeeld zo kan silicium suppletie een ruwe huid zachter en soepeler maken en het haar verstevigen.

  1. Zink ( = Zinkimmun )

Zink is een essentieel mineraal met beschermende antioxidante eigenschappen en draagt bij tot het behoud van een schone huid, haren en nagels.

5. Zwavel ( = Nutri-MSM1000 )

Je lichaam heeft zwavel of MSM nodig om goed te functioneren. De eerste tekenen van een tekort aan zwavel zijn haarverlies, broos haar en een droge huid. Zwavel wordt ook wel het natuurlijke schoonheidsmineraal genoemd.

Conclusie: Het is dus essentieel om je lichaam van binnen uit te verzorgen en verwennen met de nodige voedingsstoffen en onthoud:” Love the skin you’re in ! ” 

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
469 beoordelingen
× Gratis advies nodig?