Natuurlijk mooi en glanzend haar

Natuurlijk mooi en glanzend haar

Mooie, glanzende haren waar iedere vrouw jaloers op is, dat willen we allemaal denk ik wel! Prachtige haarlokken hebben zoals de dames in de reclamespots voor haarproducten, kan dat? Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om je eigen haar zo gezond en mooi mogelijk te houden. Je haren goed verzorgen met de juiste haarproducten is daarbij essentieel. Indien je last hebt van haaruitval of je haargroei wil stimuleren, bestaan er ook enkele voedingssupplementen die daarbij ondersteuning kunnen bieden.

De juiste shampoo en verzorging

Prachtig haar begint met een goede basis: was je haar met de juiste shampoo. Daarom hebben we in ons assortiment twee type shampoos; een shampoo voor droog haar en een shampoo voor normaal haar.

Een conditioner of crèmespoeling zorgt ervoor dat je haar extra gehydrateerd wordt en daardoor makkelijk doorkambaar is. Wil je je haar eens extra verwennen? Kies dan voor een natuurlijk en voedend haarmasker. Dit laat je dan enkele minuutjes inwerken en na het uitspoelen zal je het verschil meteen merken.

Verder kan ook Kokosolie wonderen doen voor het haar. Zoals je kon lezen in een vorig blogberichtje voedt het je haar. Kokosolie is enorm goed voor mensen die last hebben van droog haar. De olie dringt diep door in het haar en zal het voeden en verzorgen. Hierdoor wordt je haar veel dikker en sterker.

Onze producten voor de verzorging van het haar zijn allemaal 100% natuurlijk. Dit wil zeggen parabenenvrij, sulfatenvrij en dus niet schadelijk voor het haar of hoofdhuid. Door een goede haarverzorging en natuurlijke haarverzorgingsproducten zal je haar er gezond en glanzend uitzien. Natuurlijk mooi en glanzend haar is dus makkelijker te bekomen dan je denkt. 

Supplementen voor het haar

Silisium+

Dat is het meest effectieve product en dit ingrediënt (silicium) zal je altijd terugvinden in elk haarmiddel die een positieve werking op het haar belooft. Silicium is namelijk essentieel voor de aanmaak van keratine en collageen, dus hoe hoger de siliciumconcentratie, hoe minder snel het haar uitvalt én hoe meer glans het heeft. Pluspunt: Silisium is ook in het algemeen heel goed voor de verzorging van je huid en nagels.

Nutri-MSM1000

Dit voedingssupplement bevat MSM (zwavel) en dat helpt het haar dikker maken en geeft het meer glans. Het verhoogt ook de groeisnelheid van het haar. Ook dit product is goed voor je huid en nagels.

Maca500+

Indien je haarproblemen een hormonale oorsprong kennen, dan is Maca 500+ het product voor jou. Vrouwen die veel stress hebben of tijdens de menopauze bijvoorbeeld hormonale schommelingen kennen, kunnen last krijgen van haaruitval/ -verdunning. Door een voedingssupplement te nemen die hormoon modulerend werkt, zullen deze vervelende neveneffecten afnemen en zelfs verdwijnen.

Nog enkele tips voor mooi en glanzend haar

  • Het is echt niet nodig om je haar elke dag te wassen. Je zult merken dat je haar meer gaat glanzen en minder droog zal zijn. Ook zal je veel minder last van een jeukende, droge hoofdhuid hebben!
  • Soms heeft je haar behoefte aan een diepere verzorging. Een haarmasker heeft vaak voedende ingrediënten en is veel intensiever dan conditioner. De verzorgende ingrediënten zullen zorgen voor gezond en glanzend haar.
  • Gebruik de juiste haarverzorging voor jouw haartype. Heb je droog haar? Gebruik dan zeker een shampoo die specifiek daarop werkt.
  • Héél belangrijk: probeer steil- en krultangen te vermijden en droog ook niet elke keer je haar met de hoogste stand op je haardroger. Lang haar mooi en glanzend houden is moeilijk wanneer het afbreekt door regelmatige blootstelling aan hoge hitte
  • Drink genoeg water. Je haar heeft vocht nodig om het soepel te houden. Probeer zeker een liter water per dag te drinken, dit is trouwens ook goed voor zoveel andere zaken 😉 Natuurlijk mooi en glanzend haar is niet langer een geheim van de Hollywoodsterren met onze tips.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
469 beoordelingen
× Gratis advies nodig?