L-carnitine: de ideale vetverbrander!

L-carnitine de ideale vetverbrander

De lente komt er eindelijk aan, dus het wordt hoog tijd om de beentjes te strekken! Wil je een betere conditie krijgen? Maar wil je ook enkele kilo’s kwijt? Ontdek ons voedingssupplement Lcarnitine500+.

Wat is L-carnitine?

Carnitine of L-carnitine, is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in de vetverbranding doordat het helpt om energie in je lichaam aan te maken. Je kan het ook halen uit bepaalde voeding. De meeste supplementen bevatten één type carnitine, L-carnitine genaamd. Carnitine zit vooral in dierlijke eiwitten. De voedingsmiddelen waarin je carnitine het meest kan terugvinden zijn hieronder opgesomd.

 • Lam,
 • Biefstuk
 • Varkensvlees
 • Gehakt
 • Kipfilet
 • Volle melk
 • Aardappelen
 • Linzen

Waarom nemen mensen L-carnitine?

Hoewel carnitine nodig is voor een goede gezondheid, heb je waarschijnlijk alles wat je nodig hebt. Mensen met genetische problemen of bijvoorbeeld premature baby’s kunnen te lage niveaus hebben. L-carnitine-supplementen kunnen hen helpen het tekort aan te vullen.

L-carnitine is een populair supplement voor atleten. Door L-carnitine in te nemen, stimuleer je je vetverbranding. De afbraak van vetten zal op een natuurlijke manier gebeuren en dat is goed voor je lichaam. Bovendien zet L-carnitine vetten om in energie in de spieren waardoor je het bewegen en sporten langer kan volhouden. L-carnitine de ideale vetverbrander? Ja ! Het spreekt vanzelf dat dit voedingssupplement moet worden ingepast in een gezonde levenswijze. Daarbij zijn een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging essentieel.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

2 reacties op “L-carnitine: de ideale vetverbrander!

 1. patsystrybol zegt:

  hallo

  Ik heb beginnend diabeet, ben 2 jaar geleden begonnen met koolhydraat arm te eten , zo goed als ik kan, want ik ben een brood eter. Het eerste jaar 9 kilo afgevallen, vorig jaar 6 kilo terug erbij, ook al ging ik redelijk ver in het vervangen van brood, pasta’s, rijst enzomeer. Mijn diëtiste en osteopaate, die me met jullie in contact gebracht heeft en waar ik dus Curcumaxan van mag gebruiken, weten niet hoe dat komt. Ik probeer elke dag een half uurtje op de hometrainer te fietsen en op woensdag doe ik 45 min aquagym. ik liet vorig jaar mijn bloed geregeld controleren op diabeet , alles was verbeterd, suiker, collesterol; vitaminen D . mijn schildklier blijkt normaal te werken . is er toch een pilletje dat , zonder nevenverschijnselen, mijn schildklier kan versnellen? Of iets dat mijn gewicht terug naar beneden krijgt, ook al blijf ik gezond eten , en doe ik geregeld sport? Met dank. Patsy

  • julieve zegt:

   Hallo Patsy ! Heel erg bedankt om jouw feedback met ons te delen op dit blogberichtje. Heb je nog vragen voor ons? Laat gerust weten. Fijne dag verder ! Groetjes, Julie ( Nutri-Bel )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
469 beoordelingen
× Gratis advies nodig?