Hyaluronzuur: het geheim van Hollywood

hyaluronzuur voor een stralende huid

Elke vrouw droomt er wel eens van om wakker te worden als beroemdheid. Waarom? De knappe man aan je zijde, de adembenemende jurk, het prachtige haar en vooral die perfecte huid! Hollywoodsterren zullen geruchten over hun opvallend tijdloze uiterlijk liever ontkennen. Wat is zogezegd hun geheim? Veel beweging, genoeg slaap en een super gezonde voeding. Maar wacht, er is meer…

Waar vinden we hyaluronzuur?

Het geheim zit eigenlijk gewoonweg in onze lichaamscellen. Want daar wordt constant hyaluronzuur geproduceerd. Als een vulstof draagt hyaluronzuur bij aan de veerkracht van de huid en zal zo zichtbaar kleine rimpels corrigeren en de huidpigmentatie ondersteunen. Eens we ouder worden, neemt de eigen productie van hyaluronzuur af.

Als iemand zegt dat je ‘ een babyvelletje ‘ hebt, is dat echt een compliment!

De huid van een baby is glad en zeer elastisch omdat het nog een hoge concentratie aan hyaluronzuur bevat. Maar eens de 30 gepasseerd, neemt het niveau van hyaluronzuur stelselmatig af. De huid wordt droger en het vermogen zichzelf te regenereren neemt langzaam af. Op 40-jarige leeftijd is de eigen hyaluronzuurproductie van het lichaam nog steeds rond de 40%, op 60-jarige leeftijd, is dit nog maar slechts ongeveer 10%. Als je dat weet, dan is het niet verwonderlijk dat hyaluronzuur essentieel is voor een stralende huid wanneer we ouder worden.

Hyaluronzuur en collageen cruciaal voor een jeugdige huid

Zowel hyaluronzuur en collageen zijn cruciaal voor het behoud van de structuur in de huidlagen. Draag zorg voor je huid en vermijd rimpels of een slappe huid door je lichaam te ondersteunen.

  • Hyaluronixx : bevat 100mg hyaluronzuur per capsule. De voornaamste functie van dit supplement is voor kraakbeenondersteuning. Door jarenlange ervaring en betrouwbare feedback van klanten weten wij dat dit product ook wonderen doet voor de huid. Twijfel niet langer en koop hyaluronzuur voor een stralende huid.
  • Collageen: bevat 500mg Collagen type I per capsule. Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid en helpt de huid zijn stevigheid en elasticiteit te behouden.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
469 beoordelingen
× Gratis advies nodig?