Happy 2019! Onze goede voornemens?

nieuwjaar vieren

Nu het jaar op z’n einde loopt, maken we allemaal goede voornemens om 2019 nóg beter te maken dan 2018. Het is ‘normaal’ om in deze tijd van het jaar even terug te kijken naar het voorgaande jaar en jezelf af te vragen of je op de goede weg bent. Heb jij er al over nagedacht wat jij graag wil veranderen? Wat zijn jouw voornemens voor 2019? Wij geven je alvast wat inspiratie door onze voornemens met jou te delen. 

Gezonde en leuke voornemens

  • Gezonder leven: uiteraard is dit onze prioriteit 😉 Dit betekent meer groenten & fruit eten, meer bewegen en vooral luisteren naar ons lichaam. Als je last hebt van lichamelijke klachten, blijf er zeker niet mee zitten en doe er iets aan. Zijn er slechte gewoontes waar je vanaf wil? Stoppen met roken, enkel alcohol drinken in het weekend, minder vlees eten, … dit zijn enkele populaire voornemens bij veel mensen. Maar hoe kan je dit volhouden? Het is bewezen dat het gemakkelijker is om samen een doel voor ogen te hebben, zo kan je elkaar blijven motiveren.
  • Meer tijd maken voor je familie en vrienden: deze lijkt vanzelfsprekend, maar is het niet. Tijd investeren in je familie en je vriendschappen koesteren is heel belangrijk. Organiseer eens een etentje of spelletjesavond bij je thuis zonder een specifieke reden, gewoon om samen te zijn.
  • Iets terugdoen voor de maatschappij: in 2018 hebben wij ons privé maar ook met onze firma ingezet voor meerdere goede doelen. Rode Neuzen Dag, het Rode Kruis, 4Ocean, De Warmste Week, … In 2019 willen we dit absoluut verderzetten en op zoek gaan naar andere mooie initiatieven om te steunen.
  • Iets nieuws leren: bijleren mag niet beperkt zijn tot de schoolbanken. Handlettering en shiatsu staat op ons lijstje!
  • Meer op zoek gaan naar rust: beperk stress door in het dagelijks leven op zoek te gaan naar rust(momenten). Dit kan voor iedereen op een verschillende manier zijn, maar er zijn wel een aantal zaken die ‘populair’ zijn en velen onder ons rust geven. Denk maar aan; muziek, wandelen, tekenen, kleuren, schilderen, mediteren, yoga, …
  • Nieuwe landen of culturen ontdekken: reizen is fantastisch! Je ontdekt nieuwe bestemmingen & nieuwe culturen en leert nieuwe mensen kennen. Groenland, IJsland of Noorwegen zijn onze droombestemmingen voor 2019.
  • Genieten! 

Happy 2019 iedereen! 😀

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
469 beoordelingen
× Gratis advies nodig?