Vitamines voor hond en kat

vitamines voor hond en kat

Onze trouwe huisdieren verdienen net zoals ons de beste verzorging en voeding. Huisdieren brengen ons zoveel vreugde en het is onze taak als baasje om hun leven net zo gelukkig te maken als dat van ons. Wij verkopen sinds kort ook vitamines voor hond en kat die gemaakt zijn om de gezondheid van jouw viervoeter te ondersteunen. Om jullie een voorsmaakje te geven van het assortiment, stel ik alvast het eerste product aan jullie voor.

PET-SHAPE : een supplement voor hond en kat ter ondersteuning van de gewrichten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van PET-SHAPE?

PET-SHAPE poeder bevat o.a. plantaardige glucosamine, chondroïtine sulfaat, magnesiumcitraat, calciumfosfaat, M.S.M,…  . Al deze ingrediënten spelen een rol bij de ondersteuning van de gewrichten.

Met PET-SHAPE zal je de gezondheid van gewrichten en botten op natuurlijke wijze herstellen van jouw viervoeter. Daarnaast helpt het bij het verbeteren van de mobiliteit en biedt het verlichting voor gewrichtspijn bij je hond/ kat. Het nemen van de juiste dosering voor het gewicht van uw huisdier is een sleutelfactor voor het behalen van maximale voordelen.

Waarom een supplement zoals PET-SHAPE geven aan je hond/kat?*

Alle puppy’s of kittens hebben grenzeloze energie in hun jongere jaren, maar uiteindelijk groeien ze uit tot oudere honden/ katten die hulp nodig hebben om zich gewoon op hun gemak te voelen en hun dagelijkse bezigheden aangenaam te beleven (wandelen, spelen, … ).

Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat uw oudere hond/kat heel hun leven lang comfortabel leeft. Na alle jaren van loyaliteit, is het niet meer dan normaal om die liefde terug te geven. Meer persoonlijke aandacht is erg belangrijk naarmate ze ouder worden om te zien of zij net zoals mensen geen last ondervinden van ouderdomskwaaltjes. Ondersteuning via supplementen kan een verschil maken in de levensduur en gezondheid van uw oudere hond/ kat.

Zijn supplementen belangrijk en heeft uw huisdier ze nodig?

Net zoals bij onze voeding, bestaan er heel wat soorten dierenvoeding. Bevat deze voeding alles wat onze harige vrienden nodig hebben om een ​​lang, gelukkig en gezond leven te leiden? Hoewel supplementen voor huisdieren steeds populairder worden, betekent dat niet dat ze essentieel zijn voor elke hond of kat. Vitamines voor hond en kat, het is iets dat je eerst goed moet overwegen en bespreken met jouw dierenarts.

De voeding van je huisdier is misschien niet genoeg

Sommige onder jullie zijn wellicht overtuigd dat jouw huisdier alle voedingsstoffen die ze nodig hebben uit hun gewone voer halen. Maar net zoals bij menselijke voeding, wordt niet alle dierenvoeding “nutritioneel” gemaakt. Wees je ervan bewust dat sommige dierenvoeding vol zit met ongezonde ingrediënten en kunstmatige smaken die geen gunstig effecten hebben buiten de honger stillen. Als je twijfelt over het dieet van jouw huisdier, is een gesprek met de dierenarts een goede plek om te beginnen.

Hoe weet ik welk supplement mijn hond of kat nodig heeft?

Alweer maak ik de vergelijking met mensen. Iedere mens is anders en heeft andere behoeften. Dat geldt voor jouw huisdieren ook. Net zoals wij heeft elk huisdier verschillende behoeften die te maken hebben met de leeftijd, het ras, de grootte, het gedrag en de gezondheidsgeschiedenis. Er zijn wellicht nog veel meer factoren, maar je snapt wel wat ik bedoel :).

Rekening houdend met die factoren kan je beslissen welke vitamine voor hond en kat de beste keuze is. Of je huisdier nu nog piepjong en actief is of ze genieten van hun ‘pensioen’, het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat ze comfortabel kunnen bewegen. Glucosamine en chondroïtine zijn geweldige natuurlijke ingrediënten die helpen bij de heup- en gewrichtsfunctie, dus zorg ervoor dat ze voorkomen in alle mobiliteits-ondersteunende supplementen die je zou aanschaffen. En ja, deze ingrediënten zitten dus ook in onze PET-SHAPE poeder.

Wanneer is het beschikbaar op de webshop?

Vanaf nu kan je PET-SHAPE kopen bij ons, via deze link ! 🙂 Enkele gelukkigen konden al een potje in ontvangst nemen om te testen en de eerste reacties zijn veelbelovend 🙂 . In de toekomst willen we een klein assortiment hebben die zal bestaan uit zo’n vijf vitamines voor hond en kat. We focussen ons hierbij op de ondersteuning van de gewrichten, vacht, darmflora, ontwormen en de emotionele balans.

Vragen hierover? Aarzel niet ons te contacteren met al jouw vragen.

*De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een dierenarts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende dierenarts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
475 beoordelingen
× Gratis advies nodig?