Zilverwater of colloïdaal zilver gebruiken als natuurlijke remedie

zilverwater kopen en inwendig gebruik

Wat is zilverwater?

Colloïdaal zilver, ofwel nano zilver, is een vloeibare oplossing met zeer fijne zilverdeeltjes en is veelvuldig inzetbaar. Het nano zilverwater die wij aanbieden, bestaat uit ten minste 90% colloïdaal zilver. Dit is veruit het hoogste percentage wereldwijd in vergelijking met andere colloïdaal zilverproducten. 

Waarom colloïdaal zilverwater kopen?

Zilverwater is eeuwenoude remedie en zeer effectief tegen bacteriën, virussen en schimmels en wordt daarom ook een ‘natuurlijk antibioticum’ genoemd. Tot ongeveer 1938 was zilverwater een officieel geneesmiddel in de Verenigde Staten. Met de komst van antibiotica werd deze natuurlijke remedie wat vergeten, maar gelukkig wint deze terug aan populariteit.

Voordelen van zilverwater ten opzichte van hedendaagse antibiotica?

  • Vrij van bijwerkingen
  • Resistentievrij
  • Geur neutraliserend
  • Ontsmettend
  • Allergievrij
  • Milieuvriendelijk
  • Zeer effectief
  • Niet giftig

Niemand kan nog ontkennen dat het gebruik van antibiotica nadelig kan zijn. Naast de vele bijwerkingen ( maag-, darmklachten, diarree, misselijkheid, een verminderde natuurlijke afweer) en eventuele allergische reacties kan er ook resistentie optreden. Resistentie wil zeggen dat een bacterie niet meer gevoelig is voor het antibioticum en dus niet wordt gedood.

Ben je dus op zoek naar een natuurlijke antibiotica? Dan kan colloïdaal zilverwater voor jou dé oplossing zijn. Zilverwater is 100% veilig om te gebruiken door volwassenen, kinderen én dieren. Het kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden.

Helaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims geen volledige informatie geven over de inwendige toepassing van dit product. Wij mogen jou wel persoonlijk adviseren. Wanneer je vragen hebt over het gebruik en het gebruik van zilverwater, neem dan gerust contact op met ons.

Iedereen weet dat zilver een zuiverende werking heeft en ook in de cosmeticawereld wordt dit ingrediënt meer en meer gebruikt ( vooral in crèmes tegen acne ). Op de huid helpt zilverwater om wonden, schimmels en infecties te behandelen.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de
blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker.
Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of
apotheker.*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
468 beoordelingen
× Gratis advies nodig?