Update productinformatie website en nieuwe producten in aantocht!

de immuniteit ondersteunen met nutri-bel supplementen

Lieve klanten,

Bij deze wil ik jullie graag informeren over de aanpassingen die sinds 1 maart 2020 van toepassing zijn;

  • De productinformatie is bij alle voedingssupplementen aangepast. Enerzijds zijn ze op een overzichtelijkere manier weergegeven door het gebruik van icoontjes. Anderzijds bevatten de producten enkel nog de wettelijk toegelaten informatie. Dat wil zeggen dat bij de voedingssupplementen enkel nog de voedings- en gezondheidsclaims worden vermeld die in regel zijn met de Europese Claim-wetgeving.
  • Wat wil dat zeggen? De European Food Safety Authority heeft bepaald voor welke stoffen een gezondheidsclaim mag worden gemaakt. Vitamines en mineralen hebben vaak meerdere gezondheidsclaims. Voor kruiden en planten(extracten) is nog steeds overleg en staat ‘on hold’. Deze mogen worden vermeld tot er een beslissing is genomen. Niet elk ingrediënt die wordt gebruikt in onze producten heeft bewezen gezondheidsclaims, dus mogen we daar ook niets over publiceren. De voorwaarden van de EFSA zijn heel streng en het is een moeilijk proces om nieuwe gezondheidsclaims geregistreerd te krijgen.
  • De informatie bij onze producten is volledig ter ondersteuning en optimalisering van de algemene gezondheid. Onze voedingssupplementen zijn géén geneesmiddelen. Een voedingssupplement mag noch als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch als vervanging van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de normale voeding. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Indien je hierover vragen hebt, aarzel niet ons te contacteren.
  • Tot slot, ben ik heel enthousiast om jullie mee te delen dat wij binnenkort enkele nieuwe producten lanceren. Houd onze website zeker in de gaten.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
469 beoordelingen
× Gratis advies nodig?