Onze zomer favorieten!

Een 100% natuurlijk bodymelk

Eindelijk wat goed weer! Tijd dat we jullie onze zomer favorieten van 2018 voorstellen:

Nutri-Bel’s favoriete producten voor tijdens de zomer

BETACAROTTE
Betacarotte bevat o.a. calcium, ascorbinezuur en beta-caroteen. Beta-caroteen is een voorloper van vitamine A. Het organisme zal beta-caroteen enkel omzetten in vitamine A naargelang zijn behoefte.

  • Vitamine A draagt bij tot het behoud van een normale huid.
  • Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale vochtbalans van de ogen.

CHLORELLA1000+

Chlorella is een groene zoetwateralg en is een rijke, natuurlijke bron van vitamines, mineralen, onverzadigde vetzuren en enzymes. Wordt vooral aanbevolen voor sportmensen, vegetariërs en mensen die caloriearme diëten volgen. Het bestaat uit meer dan 60% plantaardige proteïnen.

L-CARNITINE500+

Lcarnitine500+ is een supplement op basis van L-carnitine en calcium.

  • L-carnitine is een aminozuur dat deels door het lichaam wordt aangemaakt en deels uit voeding kan gehaald worden ( bv. eiwitrijke proteïne repen ).

NUTRI-BEL CARE

BODYMELK

Een verzorgende bodymelk met die een beschadigde huid kan herstellen. De bodymelk is op ambachtelijke wijze vervaardigd met heilzame kruiden, aroma oliën en arganolie. Een 100% natuurlijke bodymelk die je gewoon moet proberen 😉  

HUIDOLIE

Geeft veerkracht en maakt de huid natuurlijk zacht en glad.  Een superieure melange van exclusieve plantenoliën, verrijkt met natuurlijke vitamine E.

SUNMILK SPF20

De Sunmilk factor 20 beschermt optimaal tegen de overmatige invloed van UVA en UVB stralingen. De melk herstelt en heeft een intensieve, verzachtende en verzorgende werking.

Een 100% natuurlijke bodymelk, een huidolie verrijkt met vitamine E of een vegan zonnecrème? Nutri-Bel heeft een ruim gamma natuurlijke cosmetica.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
468 beoordelingen
× Gratis advies nodig?