Goede voornemens 2021

Goede voornemens 2021 Nutri-Bel

Wat een raar jaar was 2020? Het is de afgelopen tijd voor iedereen aanpassen geweest. Ook wij hebben zowel in de privésfeer als op zakelijk vlak wel wat uitdagingen gehad. Het is normaal om even terug te blikken op het afgelopen jaar, maar eerlijk gezegd… ik doe het bewust niet. Mijn eerste voornemen voor 2021? “Don’t look back! Live in the present.”

Onze voornemens?

Heb jij er al over nagedacht wat jij graag wil veranderen komend jaar? Wat zijn jouw voornemens voor 2021? Wij geven je alvast wat inspiratie door onze voornemens met jou te delen. 

  1. Leven in het “nu”: terugblikken op leuke herinneringen, bladeren door oude fotoalbums, … pure nostalgie. Dat is zeker fijn, maar in 2021 zal ik meer focussen op het heden en uitkijken naar de toekomst. Uitstellen is hier ook vaak een boosdoener. Wil ik iets doen en heb ik de mogelijkheid om het waar te maken? “Niet twijfelen en ervoor gaan!” wordt mijne nieuwe mantra ;).
  2. Gezonder leven: uiteraard is dit voor mijn papa en mij een grote prioriteit. Dit betekent meer groenten & fruit eten (= fruitmand laten leveren op het werk), meer bewegen (= wandelingen onder de middag) én vooral luisteren naar ons lichaam. Zijn er slechte gewoontes waar je vanaf wil? Stoppen met roken, enkel alcohol drinken in het weekend, minder vlees eten, … dit zijn enkele populaire voornemens bij veel mensen. Maar hoe kan je dit volhouden? Het is bewezen dat het gemakkelijker is om samen een doel voor ogen te hebben, zo kan je elkaar blijven motiveren.
  3. Familie en vrienden koesteren: deze lijkt vanzelfsprekend, maar is het niet. Meer dan ooit denk ik dat we komend jaar willen afspreken en tijd investeren in onze familiebanden en de vriendschappen koesteren. Organiseer een etentje of spelletjesavond bij je thuis zonder een specifieke reden, gewoon genieten van het samen afspreken met dierbaren.
  4. Iets terugdoen voor iemand anders: in 2020 hebben wij ons privé maar ook met Nutri-Bel ingezet voor meerdere goede doelen. Make Belgium Great Again, Rode Neuzen Dag, het Rode Kruis, 4Ocean, … In 2021 willen we dit absoluut verderzetten en gaan we op zoek naar andere mooie initiatieven om te steunen. Heb jij een idee voor ons?
  5. Blijven leren en jezelf uitdagen: elk jaar heb ik als voornemen ” leren piano spelen”. De digitale piano kocht ik 5 jaar geleden al. Nu nog leren spelen. Ik heb het afgelopen jaar meer dan ooit geëxperimenteerd met koken en ook daarin wil ik me verder in verdiepen.
  6. Meditatie en yoga: stress in het dagelijks leven proberen beperken en meer actief op zoek gaan naar rust(momenten). Dit kan voor iedereen op een verschillende manier zijn, maar er zijn wel een aantal zaken die ‘populair’ zijn en velen onder ons rust geven. Denk maar aan; muziek, mediteren, wandelen, tekenen, schilderen, yoga, zwemmen, …
  7. Op reis gaan of een weekendje weg: op vakantie gaan is geweldig! Je ontdekt nieuwe bestemmingen & nieuwe culturen en leert nieuwe mensen kennen. Mijn hoop is om in 2021 toch een reisje of twee te kunnen doen. Een weekendje met de vriendinnen naar de Ardennen of een citytrip staan op mijn verlanglijstje.
  8. Genieten! 

Happy 2021 iedereen! 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat onze klanten zeggen
468 beoordelingen
× Gratis advies nodig?