27 oktober – 29 oktober = Dag van de Webshop ! 

Ken je het nog niet? Zet het dan voortaan in je agenda want Dag van de Webshop is een jaarlijks initiatief. Als Belgische webshop voldoen wij aan alle vereisten van een betrouwbare e-commerce shop en gelukkig geven dergelijke initiatieven graag de Belgische webshops een duwtje in de rug.

Onze actie bij Dag van de Webshop? 

Zoals altijd kan je al genieten van;

  • 10% korting vanaf 2 producten ( vitamines / verzorgingsproducten )
  • 15% korting vanaf 6 producten ( vitamines / verzorgingsproducten )
  • 20% korting vanaf 12 producten ( vitamines / verzorgingsproducten )
  • Voor 16u00 besteld op een weekdag, is dezelfde dag nog verstuurd !
  • Gratis gezondheidsadvies? Contacteer ons gerust via e-mail (info@nutri-bel.be), telefonisch, een smsje of via WhatsApp (0477 966 155)
  • Betaling nadien per overschrijving of kies voor veilig online betalen via de webshop.

Ik wil GRATIS VERZENDING + een klein geschenkje

Wat krijg je er nog bovenop tijdens Dag van de Webshop? Sowieso GRATIS VERZENDING! Er is dus géén minimum aankoopbedrag om deze keer jouw pakketje zonder leveringskosten te ontvangen. Normaal is het pas GRATIS verzending in België vanaf € 50.

En misschien krijg je wel nog een klein geschenkje in de vorm van een healthy of beauty verrassing! In je winkelwagen kan je de “Waardebon code ” invullen ” dagvandewebshop2023 ” . Op die manier heb je recht op GRATIS verzending én krijg je ook nog een kleine verrassing.  Happy shopping! 😉

Twijfel je over jouw keuze? Je altijd rekenen op gratis, vrijblijvend advies m.b.t. de juiste keuze van supplementen of natuurlijke verzorging ongeacht of je al klant bent bij ons of niet.

Als je de producten op de webshop raadpleegt, zijn er heel wat beoordelingen te lezen over de ervaring van onze klanten. Ik streef naar 100% klanttevredenheid én ik ben trots dat wij al zoveel mensen hebben kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *