Wat is cannabidiol olie?

Wat is cannabidiol olie?

Er wordt veel verteld over de positieve werking van medicinale wietolie, CBD olie of hennepolie. Is er een verschil? En wat doet het voor jouw lichaam?

Is hennep hetzelfde als wiet?

Hennep of hennep olie wordt van de hennepplant gemaakt. Wietolie daarentegen wordt van de wietplant gemaakt. Zowel de hennepplant als de wietplant stammen af van dezelfde soort: de cannabisplant. Toch zijn er duidelijke verschillen tussen deze twee planten.

De hennepplant bevat zeer lage concentraties THC. Dit in tegenstelling tot de wietplant, die in vergelijking veel hogere concentraties THC bevat. De hennepplant is vanwege de verwaarloosbare hoeveelheid THC legaal. Het wordt daarom voor allerlei doeleinden gebruikt in de alternatieve geneeskunde.

Hennepzaadolie is rijk aan vetten als omega’s 3 en 6 en is een bron van eiwitten. Langdurig onderzoek heeft aangetoond dat veelvoorkomende ziekten gerelateerd zijn aan tekortkomingen of onevenwichtigheden van specifieke vetzuren in het lichaam. De symptomen zijn vaak gerelateerd aan een gebrek aan Omega 3 en Omega 6 vetzuren.

Wat zijn de ingrediënten van Cannacloefre+?

Ons supplement Cannacloefre+ bevat 600mg canabidol olie en 600mg rode klaver kruid extract. Dit wil dus zeggen dat ons voedingssupplement géén cannabinoïden zoals THC bevatten. Verder zijn onze capsules ook vrij van gluten, lactose, soja, conserveermiddelen en geur- en smaakstoffen.

Werking van cannabidiol olie

Cannabis word medicinaal genoemd wanneer deze gebruikt word om medische aandoeningen te genezen of te verbeteren. Voorlopig bestaan er nog geen officieel toegelaten gezondheidsclaims voor cannabidiol olie.

Hennepolie heeft een aantal voordelen voor de gezondheid en kan worden gebruikt om het lichaam essentiële aminozuren te geven.

Naar de helende werking van cannabis is er nog veel werk aan de winkel. Door de ervaringen van onze klanten weten we dat velen een verzachtende werking ervaren. Ze geven aan dat hun klachten verminderen of zelfs ophouden. De canabidol olie, vergoten in onze Cannacloefre capsules, hebben een unieke uitwerking voor elke persoon.

Bestel het nu: Cannacloefre+

  • Cannacloefre supplement nutri-bel
    Cannacloefre (30caps)
    39,00

Indien je hierover meer wenst te weten, raadpleeg je huisarts/kinderarts of neem gerust contact met ons op voor meer advies. 

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een antwoord