Zelf mijn dag van levering kiezen?

Wilt u liever zelf kiezen wanneer uw pakketje toekomt?

Aan het tijdstip wanneer Bpost dit komt aanbieden bij u kunnen wij jammer genoeg weinig doen.
Wat wij wel kunnen doen, is invloed hebben op de dag van levering.

Bijvoorbeeld: u plaatst een bestelling op maandag, maar u wenst de bestelling pas op woensdag/ donderdag/ vrijdag te ontvangen? Dan heeft u drie opties;

– U neemt telefonisch contact met ons op en vraagt dit expliciet aan onze medewerkers
– U stuurt ons een e-mail en vraagt dit expliciet aan onze medewerkers
– Via de webshop kunt u dit meegeven als u aan de stap van “Afrekenen” zit. Onderaan is er een kader “Bestelnotities” waar u dit kan vermelden.

Levering op zaterdag bieden we sinds 1 april 2019 niet meer aan, omwille van service-problemen bij Bpost. Ze kunnen dit niet 100% garanderen, dus vandaar onze keuze om dit niet aan te bieden.

Uw Nutri-Bel pakketje opvolgen met track-and-trace

Nutri-Bel verzend jullie pakketjes via Bpost

Eens wij uw bestelling aanmaken, wordt er door onze medewerkers in de Business omgeving van Bpost een postetiket aangemaakt. Deze bevat uw unieke barcode. Het pakketje staat dan in ons overzicht van te versturen pakketje, pakketjes die onderweg zijn of geleverde pakketje. Wij kunnen op elk moment nagaan voor u waar uw pakketje zich bevindt. Neem gerust contact op met ons indien u hierover vragen hebt.

Al 17 jaar verzenden wij met Bpost

Wij kiezen bewust voor een Belgische partner die de verantwoordelijkheid draagt van een goede, correcte levering van onze pakketjes.