Wat zijn de verzendingskosten?

Levering in België

Binnen België is de verzending GRATIS vanaf € 50,00. Bij bestellingen onder die waarde wordt er een verzendingskost van € 4,95 aangerekend.

Voor 15u45 wordt uw bestelling onmiddellijk verwerkt en verstuurd. Indien u bestelt na 15u45 wordt de bestelling wellicht de volgende werkdag verzonden naar u. De leveringstermijn bedraagt maximaal twee werkdagen. Indien u al meer dan twee dagen wacht op uw bestelling dan mag u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Via track-and-trace van Bpost kunnen wij nagaan waar u pakje zich bevindt. Wij volgen het dan samen met u op tot wanneer u het pakketje in uw bezit heeft.

U kunt ook uw bestelling zelf komen ophalen in ons afhaalpunt (Baarledorpstraat 12, 9031 Drongen, België) tijdens de kantooruren (09u00 – 16u00) op weekdagen. Graag krijgen wij van u een seintje op voorhand wanneer u zou langskomen, zodat wij uw bestelling kunnen klaarzetten.

Bent u woonachtig te Drongen? Dan komen wij dezelfde werkdag uw bestelling gratis bij u aan huis leveren.

Levering in buurlanden

Er zijn geen verzendingskosten voor buurlanden bij een bestelling > € 130,00 excl. BTW. Indien u, enkel bij de buurlanden, bestelt voor een lager bedrag rekenen wij een gemiddelde verzendingskost aan van € 10,00. Andere EU-landen betalen de verzendingskosten die afhankelijk zijn van land tot land en het gewicht van het pakket.