Onze prijzenstrategie

Prijzen vergelijken, het is iets wat we allemaal doen. U gaat naar verschillende winkels en merkt dat de prijzen van eten, meubels, … anders is. Het verschil kan soms heel miniem zijn, maar de prijs kan ook beduidend hoger zijn. Aan wat ligt dat dan?

Kwaliteit, zuiverheid van supplementen spelen een rol.

Nutri-Bel is gespecialiseerd in de verkoop van kwaliteitsvolle voedingssupplementen. Dat zeggen we niet zomaar. Kwaliteitsvol staat bij ons garant voor een hoge dosage van de actieve bestanddelen in uw voedingssupplement. Ja, het klopt, u kunt voor een doosje ijzertabletten minder betalen in een supermarkt. Waarom kost ons supplement Fe-Cap+ dan 30 euro?

Het verschil zit hem in de kwaliteit, zuiverheid en hoeveelheid van de ingrediënten. Een goedkoper doosje van een bepaald product bevat vaak een mindere hoeveelheid, en zo niet, dan zal het zeker van een lagere kwaliteit zijn. De actieve stoffen in een product kunnen 10% tot 90% zuiverheid bevatten, belangrijk dus voor de werkzaamheid en de efficiëntie voor uw behandeling. Al onze voedingssupplementen bevatten een minimale zuiverheid van 97%! Producten van uitstekende kwaliteit die u snel het gewenste resultaat kunnen geven.

Onze Belgische fabrikant heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de productie van voedingssupplementen voor mens en dier. Hij staat in voor de selectie van hoogwaardige en zuivere ingrediënten. Het volledige productieproces, de een juiste etikettering etc. wordt regelmatig gecontroleerd door het FAVV. Elk voedingssupplement van Nutri-Bel bevat een geldig notificatienummer. Door onze nauwe band met de fabrikant kunnen wij op korte termijn nieuwe producten aan ons productassortiment toevoegen. Laat ons gerust weten als u nood hebt aan een ander product en wij bekijken wat er mogelijk is.

Nutri-Bel BV behoudt zich het recht om de prijs van een product te wijzigen op elk moment. De producten worden gefactureerd o.b.v. de prijs op het moment van de bestelling.

Waarom kopen bij Nutri-Bel?

Sinds 2005 zijn wij actief in de verkoop van voedingssupplementen. Doorheen de jaren hebben wij heel wat evoluties doorgemaakt. U bent onze prioriteit en daarom zetten wij ons dagelijks in om een uitstekende klantenservice te leveren. Een persoonlijk contact met u is voor ons heel belangrijk. Op internet ( Google, Facebook, de webshop, … ) kunt u betrouwbare beoordelingen nalezen van andere klanten.

Bovendien bieden wij onze Belgische klanten ook enkele voordelen die je niet in een supermarkt of bij een andere aanbieder zal krijgen;

– telefonische ondersteuning en advies élke weekdag tijdens de kantooruren

– geen verplaatsingskost, want wij verzenden uw pakketje GRATIS vanaf 50,00 €

– mogelijkheid om uw bestelling zelf af te halen in ons kantoor/ afhaalpunt te Drongen élke weekdag tijdens de kantooruren

– geen tijdsverlies, want u bestelt snel en gemakkelijk via telefoon, e-mail of de webshop

– vanaf 2 producten heeft u altijd 10% korting

– betaling na ontvangst via overschrijving of veilige, online betaling via de webshop