Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?

De producten reizen op risico van de koper. Geleverde producten worden niet teruggenomen, mits uitzonderingen.

  1. Uitgezonderd wanneer uw product beschadigd is of er een verkeerde levering was.
  2. Uitgezonderd wanneer u zich binnen de bedenktermijn ontziet van de aankoop.

De bedenktermijn bedraagt 14 dagen na de dag van het in ontvangst nemen van de producten. Gelieve ons zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail te verwittigen. Dan bekijken we samen met u de gepaste retourprocedure.

Indien u ons via telefoon of e-mail verwittigt binnen de 14 kalenderdagen na factuurdatum, aanvaarden wij een retour of annulatie van producten. Let wel: de producten moeten zich in originele staat bevinden, d.w.z. ongeopend en onbeschadigd. De retourprocedure kunt u dan telefonisch regelen met onze medewerkers. Indien u op voorhand al betaald had via online betaling voor uw bestelling, verzekeren wij u ook een terugbetaling binnen de 14 werkdagen. 

De kostprijs van het retourneren van een bestelling neemt de koper op zich. Wanneer men een bestelling retourneert vanuit het buitenland, draagt de klant ook zelf de verzendingskosten. U kunt ook herroepen via brief door dit modelformulier in te vullen en te bezorgen per mail / post: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf .