Recepten met vanille proteïne poeder

vanille proteine poeder recepten

Geen inspiratie meer wat je moet eten tijdens de lunch? Of wil je graag eens een gezonde maaltijdvervanger proberen? Er bestaan veel recepten om een proteïne shake lekker te maken. Hieronder geef ik mijn drie favoriete recepten met de vanille proteïne poeder van Nutri-Bel.

Recept 1: Vanille shake met rood fruit

Niets is zo lekker als de combinatie van vanille-rood fruit. Denk maar aan een coupe aardbei in de zomer, héérlijk! Frambozen en aardbeien zijn niet alleen heerlijk, maar ook héél gezond! Vol antioxidanten en andere goede voedingsstoffen. Neem een mixer en mix deze ingrediënten ongeveer 1 tot 2 minuten totdat het lekker romig is; 

Recept 2: Appel-vanille shake

Lust jij graag appeltaart? Probeer dan eens dit receptje met appel en kaneel. Een gezonder alternatief aangezien hier geen boter en suiker aan te pas komt 😉 Neem een mixer en mix deze ingrediënten ongeveer 1 tot 2 minuten totdat het lekker romig is; 

 • 500 ml magere melk 
 • 1 appel in stukjes
 • Een snuifje kaneelpoeder
 • 25 gram vanille proteïne poeder
 • Optioneel: afwerken met fijngemalen amandelnootjes/ hazelnootjes

Recept 3: Vanille-tropical shake

Een tropische proteïne shake zal je in zomerse sferen brengen. Door van de vruchten een bevroren variant te nemen, maak je er een heerlijke frisse milkshake van. Neem een mixer en mix deze ingrediënten ongeveer 1 tot 2 minuten totdat het lekker romig is; 

 • 300 ml sojamelk 
 • 25 gram vanille proteïne poeder
 • 1 banaan ( mag bevroren zijn )
 • 50 gram ananas stukjes ( mag bevroren zijn )
 • 50 gram mango stukjes ( mag bevroren zijn )
 •  Optioneel: afwerken met een beetje kokospoeder of kokosschilfers.

Probeer bovenstaande proteïne shake recepten zeker eens uit en laat me hieronder weten welk recept jouw favoriet is! 😀

Geef een reactie