Natuurlijke remedies bij angstgevoelens

Hoofdpijn aanvallen

Probeer één van onze vijf tips en ontdek hoe het jouw mentale state-of-mind kan helpen. 

Aromatherapie brengt rust

Door bepaalde essentiële oliën te verspreiden in een ruimte (bv. lavendel is rustgevend) creëer je een ontspannen sfeer.

Sport helpt bij de aanmaak van het gelukshormoon

Aan sport doen is de meest natuurlijke remedie om angstgevoelens te overwinnen. Volgens onderzoek blijkt dat angst afneemt wanneer mensen regelmatig sporten.

Slapen is goed voor je mentale welzijn

Gebruik het bed niet om tv te kijken of bladeren door sociale media, maar enkel waarvoor het is bedoeld: om in te slapen. Genoeg goede slaap houdt je hersenen gezond.

Laat je masseren en geniet

Massage heeft positieve effecten. Ook op psychisch vlak heeft massage een diepe inwerking Massage kan een goede remedie tegen angst zijn, zo blijkt uit steeds meer onderzoeken.

Doe aan yoga

Last van stress? Neem drie diepe ademhalingen na elkaar en zie hoe je je voelt. Alle poses waarbij je vooroverbuigt zorgen ervoor dat je centraal zenuwstelsel kalmeert.

natuurlijke remedies bij angstaanvallen

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie