Een eenvoudig overzicht van onze supplementen

Gelukkig koppel in het park aan het genieten

Onze supplementen hebben allemaal een specifieke naam, dus aan de hand van dit overzichtelijk blogberichtje help ik je graag verder. Alle voedingssupplementen zijn van de hoogste kwaliteit, allergeenvrij (tenzij anders vermeld bij het product) en altijd voorradig. 

Onze vitamines op een rijtje

Vitamine A => kan je terugvinden in Betacarotte

Vitamine B => kan je terugvinden in VitamineB9+ , Vit-B12+ , Vit-B3+ en Nutri-B-complex+

Vitamine C => kan je terugvinden in Nutri-C1000+ en Nutri-C1000+ poeder

Vitamine D => kan je terugvinden in Vit-D300+ liquid , Vit-D300+ en Vit-D1000+

Vitamine E => kan je terugvinden in Vit-E-Forte

Vitamine K => kan je terugvinden in Vit-K2+

Een multivitamine => kan je terugvinden in Vitamineril 

Enkele gekende mineralen

Calcium => kan je terugvinden in Calci-Mag+

Magnesium => kan je terugvinden in Calci-Mag+ en Nutri-Mag+

Ijzer => kan je terugvinden in Fe-Cap+ 

Jodium => kan je terugvinden in Jodium+

Seleen => kan je terugvinden in Seleenium+ 

Zink => kan je terugvinden in Zinkimmun

Een complex van meerdere mineralen => Mineralin

Een ruim assortiment aan andere supplementen

Visolie => kan je terugvinden in Marine-3 – kids , Marine-3 en Marine-3 ( 270 )

Glucosaminesulfaat => kan je terugvinden in Artiliks , Gramulos siroop , Gramulos (400gr en Gramulos (800gr)

Sint-Janskruid => kan je terugvinden in Hyperphum

Curcuma => kan je terugvinden in Curcumaxan

Ginkgo biloba => kan je terugvinden in Ginkgoflas

Collageen => kan je terugvinden in Collageen

Hyaluronzuur => kan je terugvinden in Hyaluronixx

Een kwaliteitsvol supplement staat bij ons garant voor een hoge dosage van de actieve bestanddelen in uw voedingssupplement. Bovendien krijgt u altijd 10% korting vanaf 2 producten.

Heb je na het lezen van dit blogberichtje nog vragen over onze producten? Contacteer ons gerust voor meer informatie. 

  Let wel: De voedings- en gezondheidsclaims die worden gebruikt bij dit product zijn in regel met de Europese Claim-wetgeving. De European Food Safety Authority heeft bepaald voor welke stoffen een gezondheidsclaim mag worden gemaakt. Vitamines en mineralen hebben vaak meerdere gezondheidsclaims. Voor kruiden en planten(extracten) is nog steeds overleg en staat ‘on hold’. Deze mogen worden vermeld tot er een beslissing is genomen. Niet elk ingrediënt die wordt gebruikt in onze producten heeft bewezen gezondheidsclaims, dus mogen we daar ook niets over publiceren. Beweren dat deze stoffen geen positieve werking hebben en zinloos zijn, klopt niet. De voorwaarden van de EFSA zijn heel streng en het is een moeilijk proces om nieuwe gezondheidsclaims geregistreerd te krijgen. De informatie bij onze producten is volledig ter ondersteuning en optimalisering van de algemene gezondheid. Onze voedingssupplementen zijn géén geneesmiddelen. Een voedingssupplement mag noch als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch als vervanging van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de normale voeding. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

De informatie op onze blog is louter informatief. Onze tips of adviezen die we in de blogartikels meegeven, vervangen in géén geval het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij klachten of ziekte steeds uw behandelende gezondheidstherapeut/ arts of apotheker.

Geef een reactie