Stralend door de menopauze? Het kan!

Elderly woman

Door een gezonde levensstijl en met natuurlijke middelen kun je de ongemakken vermijden of beperken. Leen Steyaert vertelt in haar twee boeken een positief verhaal over deze belangrijke fase in elke vrouw haar leven. Maandverbanden of tampons? Hoef je nooit meer te gebruiken! Én die vervelende buikkrampen zijn eindelijk verleden tijd. Wie is Leen Steyaert en hoe kan ze jou helpen?

Klachten van de menopauze aanpakken

Ze heeft jarenlange ervaring in de complementaire en natuurgeneeskunde. Ze specialiseerde zich als nutritioniste aan het Vlaamse Instituut voor Orthomoleculaire Wetenschappen. Daarbovenop is ze gezondheidsbegeleidster en is ze de eerste Vlaamse menopauzeconsulente. 

In haar boeken vind je;

  • efficiënte manieren om opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingsschommelingen, osteoporose, stress en andere menopauzeklachten tot een minimum te beperken
  • voedingsadvies gebaseerd op de allernieuwste wetenschappelijke bevindingen
  • aanbevelingen voor een natuurlijke, jonge uitstraling
  • doeltreffende energieoefeningen die je dagelijks kunt doen om je energie te laten stromen, je zelfvertrouwen te vergroten, positieve emoties te ontwikkelen en je innerlijke rust te bewaren

Stralend door de menopauze? Ervaar het zelf aan de hand van haar twee boeken. Je kan ze eenvoudig bestellen via onze webshop! 

Weet je al genoeg over de menopauze en wil je graag wat natuurlijke ondersteuning? Onze voedingssupplementen kunnen helpen bij verschillende ongemakken die de menopauze met zich meebrengt.

Indien je hierover meer wenst te weten, raadpleeg je huisarts/kinderarts of neem gerust contact met ons op voor meer advies.

Geef een reactie