My_SmartBottle lancering in 2019!

My_SmartBottle blijf de hele dag gehydrateerd

Hydratatie is meer en meer aan belang aan het winnen, zowel tijdens het sporten alsook tijdens de dagdagelijkse activiteiten. Het is geen geheim dat een voldoende gehydrateerd lichaam beter functioneert, zowel fysisch als mentaal én dat een correcte hydratatie ten goede komt aan de gezondheid in het algemeen.

Een app die jou herinnert om meer te drinken! 

My_SmartBottle realiseert een dagelijkse online opvolging van de hydratatie van een persoon en zal dus de inname meten van vocht (water, isotone dranken, shakes, …). Hoe kan dit?

Alle gegevens worden draadloos naar de “cloud” gestuurd en volgens een correct rekenmodel verwerkt. Jouw persoonlijke gegevens zijn elk moment te raadplegen in de app op jouw smartphone. De app stuurt jou regelmatig een herinnering dat je te veel of te weinig aan het drinken bent.

De sensor module is eenvoudig te verwijderen zodanig dat de fles vaatwasbestendig is. My_SmartBottle is verkrijgbaar in vijf trendy kleuren, namelijk: Terracotta, Dust Pink, Blue Ice, Midnight Blue, Prussian Blue, My_SmartBottle is gemaakt van recycleerbare materialen.

Lanceringsprijs exclusief voor de 100 eerste klanten die bestellen via onze webshop is: 125 € / stuk*. *De reguliere verkoopprijs is: 139 €/ stuk.

De lancering van My_SmartBottle is voorzien eind 2019. Je kan deze nu al exclusief pre-orderen via onze webshop!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *