Ontdek ons nieuw gamma van verzorgingsproducten!

Nutri-bel heeft naast het Health gamma ( alle voedingssupplementen ) nu ook een Care gamma (verzorgingsproducten ) gelanceerd.

De schadelijke effecten van parabenen, meestal gebruikt als synthetisch bewaarmiddel, worden vaak in verband gebracht met huidproblemen. Volgens de overheid is er geen probleem omdat de aanwezige hoeveelheden schadelijke stoffen te ‘miniem’ zouden zijn. U en ik weten ondertussen ook dat ons drinkwater, onze lucht en zeker onze voeding belast zijn met schadelijke stoffen en het is net die ‘overmaat’ die onze gezondheid nog meer onder druk kan zetten.

Vergeet niet dat schadelijke stoffen gedurende jaren worden opgestapeld in ons lichaam en daar uiteraard niet thuishoren. Al onze samenstellingen van Nutri-Bel Care zijn volledig afgestemd om het biologisch en natuurlijk evenwicht van de huid en het haar te behouden. Natuurcosmetica werkt enkel met zuiver biologisch geteelde planten en zonder synthetische kleur en geurstoffen.

Alle producten hebben het ICADA en ECO control label wat wil zeggen dat alle ingrediënten gecontroleerd en gecertificeerd zijn door een onafhankelijk controle-instituut. Conventionele cosmetische firma’s spenderen fortuinen aan marketing, reclame en mooie verpakkingen en maar bitter weinig aan de inhoudstoffen.

Net dat proberen we met onze verzorgingsproducten om te draaien! Het Nutri-Bel Care gamma zal in de nabije toekomst nog verder uitgebreid worden (bv. zonnecrème) en past uitstekend als aanvulling op onze Nutri-Bel Health producten; verwen jezelf met een gezonde interne en externe verzorging.

Het Care-gamma bevat allerlei verzorgingsproducten voor jong en oud, voor man en vrouw. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst of deze producten wenst te bestellen.

Een voorproefje van wat u allemaal kan vinden in ons Care gamma?

  • Dag- en nachtcrème
  • Scrub kleimasker
  • Oogcrème
  • Bodymelk
  • Deoroller
  • Bad & Douche gel
  • Shampoo Droog Haar

Beautiful inside & out, dat is hetgeen dat wij u beloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *