Bescherm jezelf tegen spier- en gewrichtspijn

Soepele gewrichten op elke leeftijd.

Een zeer bekende reumatische aandoening is artrose. Hierbij gaat de kwaliteit van het kraakbeen in de gewrichten achteruit en kan het kraakbeen zelfs volledig verdwijnen. Ondanks wat velen onder u denken is artrose geen ouderdomsziekte, het kan op elke leeftijd optreden. De aandoening komt voornamelijk voor in de gewrichten van de handen, knieën en heupen.

Gewrichten zijn de onderdelen van het lichaam die een belangrijke functie hebben op het vlak van beweeglijkheid, evenwicht en stabiliteit. Pijn aan die gewrichten kan leiden tot een beperkte mobiliteit, vermoeidheid en inactiviteit. Gewrichtspijnen komen vaak voor bij koud en vochtig weer. Ook de vloeistof in de gewrichten wordt niet meer voldoende geproduceerd, waardoor botten tegen elkaar gaan schuren. Hierdoor kan bijvoorbeeld artrosepijn ontstaan.

Het is belangrijk dat naargelang we ouder worden, we meer zorg dragen voor onze gewrichten. Er bestaan voedingssupplementen die je helpen om op tijd je botten en gewrichten te ‘smeren’ én je pijn te verlagen. In ons aanbod hebben we verschillende producten die je gewrichten gezond en soepel houden, maar daarnaast ook zwakke botten helpen voorkomen. Gramulos poeder is ons nr. 1 product die ondersteuning biedt aan mensen die kampen met gewrichtspijnen.

Wenst u meer informatie of heeft u een persoonlijke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *